Blog

sysadmin2023jpg.jpg

Mit kíván a Sysadmin?

22 év tapasztalat az IT outsourcing és a hálózati informatika világában. Ennyi idő alatt nem csak megismerni, de megérteni is illik a szakmabelieket - mi motiválja, mi lelkesíti az informatikusokat? Mit kíván a piac, és mit az IT szakmában dolgozók? Utóbbira kerestük a választ a HWSW által szervezett Sysadmin day-en.
 
3 perc
5evfolyamjpg.jpg

Végzett a Nexpery 5. Évfolyama

Szinte csak most vágtak bele hallgatóink az 5 hónapos képzésünkbe azonban már túl is vagyunk a Nexpery évzáróján. A múlt hét folyamán egy hangulatos vacsorával hivatalosan is lezártuk a Nexpery 5. évfolyamát! 
 
3 perc
Nexpery-0073smpng.png

5 gondolat a tervezett informatikai továbbképzésedhez vagy átképzésedhez

5 éve képzünk hálózati informatikusokat a MagiCom akadémiáján, így most 5 gondolatban fogalmazzuk meg, hogyan tudsz szintet lépni IT-s területen, vagy a bizonytalan, "megfáradt" munkakörödet egy trendi, időtálló szakmára cserélni.
 
5 perc
selflearningjpg.jpg

Self learning vs. Nexpery

Rendszerüzemeltetőként szeretnéd elérni a karrier céljaid vagy éppen a CISCO CCNA vagy CISCO CCNP vizsga a célod? 
 
2 perc
DDR5nexpjpg.jpg

Akár 20%-os sebességnövekedés a szervertechnológiában

DDR5 vs. DDR4 

Megjelent a DDR memóriák új generációja a DDR5, mely jelentős előrelépés lehet mind a hétköznapi felhasználásban, mind pedig a hálózatok, szerverek világában. Első körben ismerjük meg nagy vonalakban a RAM-ot, és az eddigi fejlődési szakaszait! 
 
5 perc
osztondij_program.png

Új Nexpery Ösztöndíj Programok

Örömmel jelentjük be, hogy debütál a Nexpery Ösztöndíj programunk! A képzésünk október 6-án induló, 4. évfolyamától már ösztöndíjas tandíj visszatérítési lehetőségek is kitárulnak diákjaink előtt. Nem kertelünk, az ösztöndíjhoz kiemelkedő tanulmányi eredményt kell elérni, azonban akár 50-80%-át is visszakaphatják a legjobban teljesítő tanulóink!  
 
1 perc
fizetesjpg.jpg

Mekkora fizetés ütheti a markodat kezdő hálózatosként?

A hálózatos szakma érdekes és izgalmas karrierutat kínál, azonban ne felejtsük el a legfontosabb kérdést: mekkora fizetés ütheti a markodat kezdő hálózatosként? 

2 perc
felkeszulesjpg02.jpg

3 + 1  tananyag, amivel felkészülhetsz a Nexperyre 

Összegyűjtöttünk pár hasznos anyagot számodra, amikkel nagyobb sikerrel végezheted el képzésünket, és vághatsz bele hálózatos karrieredbe!

3 perc
megerkezettatematikapng.png

A 2021/2022-es Nexpery tematikája megérkezett!

Összeállítottuk az októberben induló kurzus tananyagát, amelyből megismerheted, hogy milyen tudásanyagot is sajátíthatsz el a 2021-es Nexperyn!   
 
1 perc
sikeresvizsgazokjpg.jpg

Sikeres CCNA vizsga

Hallgatóink elérkeztek a Nexpery Basic végéhez, ez pedig egyet jelentett az első vizsgával, amit a Cisco CCNA tudásanyagból tettek!  
 
30 másodperc